Nyårsklänningar

God morgon sötnosar! En lång sovmorgon var vad jag behövde.

Nyår närmar sig och som tur är bestämde jag mig för vad jag ska bära för ganska länge sedan. Det är inget nytt köp, utan snarare något som har hängt i garderoben (allt för) länge, men som faktiskt kommer till bra nytta här!

Har ni hittat vad ni ska ha? Det finns mycket riktigt en hel djungel därute, men i år hade jag faktiskt svårt att bestämma mig. Var såå sugen på att köpa något nytt, men jag håller till godo med the LBD sedan i höstas. (Den är dock oanvänd, så lite speciellt är det ändå!)

Tror tyvärr att det är lite sent att beställa från utländska sidor nu, men Nelly.com lovar ju i alla fall att IDAG, är sista dagen att beställa om ni vill få kläderna innan New Years Eve...!

Tänkte nämna några av mina favoriter. Även fast jag älskar klassiskt svart, och kanske framför allt på nyår, så kan det vara kul och nytänkande att välja något annat!


Länk - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/gold-rouche-dress-475339-23/


Länk - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sisters-point-913/kada-dress-913038-27/


Länk - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/


Länk - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/laso-short-dress-dna-631159-14/


Länk - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-dress-with-trim-555050-80/


Upd: Bilderna gjorde inte alls klänningarna rättvisa! Ska tänka på det nästa gång jag laddar upp bilder - att välja dem där en modell bär kläderna. Går liksom bättre genom dataskärmen! Men klicka på länkarna så visas fler bilder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0